Annons
Användarnamn: vonBonde
Medlem sedan: 2012-05-19
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Reportage / Situation, Action / Äventyr, Arkitektur, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första "jobbet" jag gjorde med mitt ex på en raised fist-konsert i Tyskland, och jag fick in en perfa-bild på sångaren när han gjorde ett av sina kända hopp.

Mitt sämsta fotominne:
Sista gången jag träffade en kompis innan jag flyttade och bad en kille ta en bild på oss, hade dock glömt att ställa zoomen på automatisk, så bilden blev suddig...

Min största inspiration:
Hittar ofta nya bloggar som kan inspirera mig helt sjukt mycket, både personen, bilderna och bloggen, helheten kan resultera att jag får ett ännu starkare sug efter att ta bilder.

Jag fikar helst:
Det var ju en random fråga mitt i allt. Wienerbröd?

I kameraväskan har jag alltid:
Just nu ingenting eftersom att jag sålde min gamla kamera, och köpte en ny där säljaren dock aldrig skickade kameran. Men snart så, och då kommer kameraväskan innehålla en Canon 7D och försvarets hudsalva (i burken, annars blir det inge bra).

Drömbilden är:
Svårt att säg, hittar ny inspiration hela tiden. Skulle dock gärna ha grymma band framför kameran, där jag får ha dom själv för en fotosession och intervju. Tror jag skulle vara grym på att intervjua folk, om man nu får säg så i Sverige.

ANNONS