Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Rami
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 1999
Medlem sedan: 2012-06-13
Senast inloggad:

Hej!

Mitt namn är Rami Slade Agha och jag mår som bäst när jag håller en kamera i min hand. Jag föredrar att kommunicera med bilder snarare än att försöka förklara min nisch inom fotografi men här kommer ett försök.

Jag brinner för att fånga det autentiska och sanna. Saker och ting som inte är iscensatta. Vare sig det gäller människor, situationer, miljöer, djur eller natur.
Att förmedla saker och ting som de är. Det är det som är det vackra. När en bild lever och talar för sig själv. En bild som lockar fram känslor och igenkännande hos andra, en bild som når fram.

I mina bilder vill jag förmedla det som får mig att uppskatta livet. Försöka fånga de saker som vi ibland glömmer av eller ens hinner reflektera över förrän det är borta. Livet kan ta slut när som helst, det är därför det är så viktigt att fånga det levande, både i livet och i linsen.

Life, capture it...

Medlem i grupperna



 
FS
Vanligt
1 bilder
Life..
Kollektion
9 bilder
 
 
ANNONS