Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: PSD
Ålder: 49 år
Bor: Uppsala, Uppsala län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1993
Medlem sedan: 2003-07-02
Senast inloggad:

Hej och välkommen till min profilsida!

Min aktivitet på fotosidan går lite i upp och ner. Jag har ambitionen att bli lite mer aktiv än vad jag varit de senaste åren och jag tror att jag är på gång nu. :-)

Jag försöker ge konstruktiv kritik, både på bilder jag tycker är bra och sådana jag inte tycker är lika bra. Naturligtvis hoppas jag få detsamma på mina bilder. Jag hoppas även att mina kommentarer kommenteras och inte står oemotsagda, om någon inte håller med om det jag skrivit.

/Peter

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

I kameraväskan har jag alltid:
en anteckningsbok som jag aldrig använder.

 
Svartvitt
Vanligt
2 bilder
Övrigt - blandat
Vanligt
1 bilder
Spår av människan
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS