Annons
Användarnamn: markusd
Ålder: 36 år
Bor: Hudiksvall, Gävleborgs län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2003-07-09
Senast inloggad:

Referenser:
Hudiksvalls Tidning, visstidsanställningar 2008-nu.
Scanpix Sweden, praktikanställning feb-jun 2009.

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Reportage / Situation, Svart-vitt, Porträtt, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker forum är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag lade upp min bild "Sommarkväll" här på fotosidan.se, och fick en kommentar av en tjej som numera är min flickvän. Bilden är inget mästerverk, men produkten av den är det bästa som har hänt mig.

Mitt sämsta fotominne:
Under en resa till Tunisien lägger min 300D av, som aldrig tidigare krånglat, precis under en tur genom landet som innefattade bland annat Sahara, amfieteater med mera. Lösning: Min flickvän har en D70 så resten av resan blev att fota med den.

Min största inspiration:
Andra fotografer och deras bilder. Egentligen är hela livet en inspirationskälla, då allt jag tar in formar mina uttryck som tar sig vid i mina bilder.

Jag fikar helst:
Coca cola och något onyttigt som chips eller snabbmat.

I kameraväskan har jag alltid:
En ficklampa.

Drömbilden är:
Den vet jag inte om ännu, men att ta en bild som etsar sig fast hos de flesta vore grymt kul, som bilden på den napalmskadade tjejen, och den med mannen som stoppar pansarvgnar på Himmelska fridens torg.

 
Utan titel
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS