Annons
Användarnamn: stefank69
Ålder: 54 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2007
Medlem sedan: 2012-09-10
Senast inloggad:

Fotograferar mest mitt stora intresse fotboll.
Mest av mina bilder finns här: http://www.flickr.com/photos/stefankroll/

Köpte min första system kamera Juni 2007 (Olympus E-410, hänger med ännu) tyckte det var roligt att fotografera i cirka ett år sedan låg kameran i sin väska fram till våren 2011 då jag började läsa lite mera om fotografering då jag hoppade på kryckor inte alls hade något större lust att gå ut, började samtidigt då med korta promenader runt Eriksberg som rehabilitering och kameran följde med. Maj 2011 så var det Hisingsmästerskapen på Krokängsplan och mitt Torslanda IK var med och spelade, eftersom det var så nära hemifrån så följde kameran med dit och sedan dess är jag fast och fotograferar i stort sett både Herr/Dam A-lagens alla matcher. Intresset har växt sedan dess och nu (Sep 2012) har jag uppgraderat den gamla E-410 till en Nikon D7000, med stora förhoppningar att fotograferingen skall bli ändå bättre.

Puh.... Detta blev långt, men här är jag nu som ny bliven medlem på Fotosidan.se i förhoppning att kunna dra nytta av allt som finns här, och förhoppningsvis kunna få lite kritik på mina bilder.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Sport / Motorsport, Undervattensfotografi, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
Göteborg
Vanligt
6 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Konsertfoto
Vanligt
0 bilder
Nya bilder
Vanligt
0 bilder
Gatufoto
Vanligt
0 bilder
Mauritius
Vanligt
0 bilder
Fotboll
Vanligt
2 bilder
Test bilder för att öva
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS