Annons
Användarnamn: TorO
Ålder: 49 år
Bor: Jönköping, Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2003-07-16
Senast inloggad:

Jag är en egenföretagare inom belysning som tycker det är roligt att fota och tack vare behov inom firman kunnat motivera inköp av mer kameraprylar än jag borde.

Har efter några års fotande blivit allt sugnare på att lära mig mer och skulle faktiskt vilja gå en utbildning på ett år eller två, fast jag har tillräckligt med studieskulder redan.

Är stolt över att ha haft (belysningsrelaterade)bilder med i följande publikationer: Smålandsbygdens tidning, Elinstallatören, Hem ljuva hem och Ljuskultur. Hoppas även att mina bilder ska dyka upp i Vi i Villa samt en trädgårdstidning.

Hoppas i framtiden våga fota mer människor och bli bättre på det.

Gillar annars countrymusik, min flickvän och min katt (som just som jag skriver denna mening försöker putta ner kortläsaren på golvet för att få mer plats på datorn).

Vem är jag?


Mina intressen:
Nattbild

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Blandat
Vanligt
8 bilder
Natt
Vanligt
2 bilder
Finnskog
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS