Annons
Användarnamn: GuggeP
Ålder: 60 år
Bor: Robertsfors, Västerbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2012-12-12
Senast inloggad:

Nybliven ägare av en begagnad Systemkamera lagom till min 50-årsdag. Har tidigare klämt på olika kameror hos kompisar och kom bäst överens med Canon, så det blev en begagnad EOS 40D till billig peng att börja med. Till denna har jag införskaffat lite nödvändiga tillbehör, som 50mm glugg, lite filter, stativ och fjärrutlösare. Än så länge räcker min några år gamla kamera alldeles utmärkt, och jag slapp göra misstaget att köpa en för dyr kamera och inte ha råd med optiken. :-)

Jag fyllde inte i "Fotograferat sedan". Har använt kompaktkamera för familjefoton sedan tidernas början, men systemkamera från i år, och detta skrev år 2013.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Barn, Vilda djur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Första gången jag höll i en digital systemkamera. Trots min begränsade erfarenhet fick jag till ett, i mitt tycke, fint porträtt. Jag insåg då att jag fått en ny hobby.

Mitt sämsta fotominne:
Sämsta fotominne är inte ett, utan alla de gånger då enda tillgängliga kameran var en dassig mobilkamera och med dassiga ljusförhållanden. Annars tar även mobilen bra partybilder när ljuset är bra.

Min största inspiration:
Att se andra lyckas med sina bilder

Jag fikar helst:
En slät kopp kaffe med några droppar mjölk.

I kameraväskan har jag alltid:
Kameran.

Drömbilden är:
inte tagen ännu. Jag lovar att uppdatera här när jag tagit min drömbild.

 
Bildkritik
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS