Annons
Användarnamn: Ziz
Bor: Stockholm, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2012-12-30
Senast inloggad:

Köpt min första systemkamera Canon 1100d. Fotograferar väldigt mycket hela tiden, (har varit med digitalkamera) på allt möjligt. Jag älskar mest att fånga olika ögonblick av människor när de pratar och rör sig (mestadels familj och vänner på middagar och tillställningar). Jag fotar natur mestadels när jag är ute och reser utomlands ett par gånger per år, eller när jag kommer hem till föräldrarna i Norrland.
Övrigt- en estet ute i fingertoppspetsarna i en civilekonoms kropp;) Sjunger mycket, tar mig sällan tid till att teckna och måla vilket jag har talang för och tycker är kul, och fotograferar mycket. Tycker om att träna och jogga för att få endorfiner. Mitt mål är att kunna prata 8 språk väl (älskar språk!) och trivs bäst när jag är utomlands.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, Barn, Arkitektur, Porträtt, Resefoto

Min största inspiration:
Jag gillar allt som är vackert- vackra fotogeniska människor, byggnader, landskap och interiörer. En vacker solnedgång, underbar utsikt, en närstående som gör någon rolig min eller gest som jag fångar på kameran utan att personen är medveten om det, eller har en photo session där jag vill ta fram personens vackraste drag eller något särskilt i personligheten.

 
Well..innan systemkameran..
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS