Användarnamn: Norrskenet
Ålder: 41 år
Bor: Tranås, Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2003-07-28
Senast inloggad:

Stort TACK till alla som tagit sig tid att kommentera mina bilder!!

Jag försöker utvecklas hela tiden och siktar på att bli en riktigt duktig barn och porträttfotograf. Därför behöver jag all konstruktiv kritik jag kan få! ;)

Det dyker upp nya bilder hela tiden här nu allt eftersom jag fotograferar och för varje fototillfälle försöker jag lära mig något nytt.

Jag skaffade en systemkamera och extern blixt i oktober 2010. Sedan dess har jag skaffat mig lite studiogrejor och i augusti förra året skaffade jag mig ett par studioblixtar! Nu har jag en egen studio i min källare och ska så fort jag vågar starta eget. :)

Jag är också intresserad av digital efterbehandling och jag använder både Photoshop CS5 och Lightroom 3.

/Lina

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Macro, Barn, Studio, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Tänk att kunna fånga barnens alla tokigheter på bild! ;)

Drömbilden är:
Drömbilden ligger alltid utom räckhåll, det är det som gör att man hela tiden vill fortsätta utveckas. för att en gång kunna ta den där perfekta bilden!

#2575773
#2575773
0 kommentarer
 
 
STUDIO: Baby
Vanligt
1 bilder
STUDIO: Katter
Vanligt
0 bilder
NYTT: Fotokonst till salu!
Vanligt
0 bilder
BRÖLLOP
Vanligt
0 bilder
MACRO: Blommor & Insekter
Vanligt
0 bilder
MACRO: Vattendroppar
Vanligt
0 bilder