Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Arne S
Ålder: 63 år
Bor: Nyvång, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1979
Medlem sedan: 2003-07-28
Senast inloggad:

Jag blir alltid lika glad åt en kommentar, det visar ju att någon har sett bilden och i någon mening berörts av den. När jag själv kommenterar försöker jag vara ärlig med vad jag tycker men uttrycker det konstruktivt. Letar inte fel i bilder utan skriver det jag spontant ser. Känns inte min kommentar bra-kontakta mig med ett mail så klarar vi ut det.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Barn, Reportage / Situation, Studio, Vilda djur, Sport / Motorsport, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

Mitt bästa fotominne:
Utan tvivel när jag fotade barnen direkt efter födseln. Går ej att överträffa. Trots att jag varje gång glömde kameran hemma. ;) Sista gången lämnade jag frun på BB och körde därefter tillbaka hem (2,5 mil) för att hämta kameran...

Mitt sämsta fotominne:
När jag på 15 meters avstånd upplevde ett "kändisbröllop" med Carola som solist och Fredde Ljungberg m.fl. kändisar bland gästerna. Dagen till ära hade jag lämnat kameran hemma för att familjen skulle få tiden. Det tog över 3 veckor innan skvallerpressen noterade bröllopet...därmed inte sagt att de skulle fått tillgång till bilderna!

Jag fikar helst:
mer än jag plåtar. Kaffe och goa kakor.

I kameraväskan har jag alltid:
en j-la röra...

Drömbilden är:
på planeringsstadiet.

ANNONS