Annons
Användarnamn: JKGL
Ålder: 43 år
Bor: Tranås, Jönköpings län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2000
Medlem sedan: 2013-02-10
Senast inloggad:


Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Växter, insekter, naturdetalj, Konsertfoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Mitt bästa foto minne är när jag sitter ner med mina foton och ser på de som jag tycker så mycket om, det kan vara vänner, platser objekt och natur. Och sedan minnas dessa stunder i mitt minne igen, minnas lukter, intryck och mycket mer som hände just under denna dag. De minnen som kommer när jag sitter där är mina bästa foto minnen.

Mitt sämsta fotominne:
Mitt sämsta foto minne är just en dag som jag var ute och fotade stjärnorna. Det skulle bli meteor regn eller vad det nu heter och jag ville ut och fota detta så jag var igång med kameran redan på dagen och kvällen och även hela natten till kl 07:00 på morgonen efter så jag var ganska trött. Jag hade fått se himlen blixtra av stjärnfall, sett fåglarna vakna och även se rådjuren vakna och leka på fälten och även fotat allt detta. Så sitter till slut på trappan utanför mitt hem och lyssnar på fågelsången och ser en fet skata som muckar med en kråka så jag tänkte att "ett sista foto för denna dag/natt/morgon" "KLICK" sen så slutade kameran att svara. Efter noggrann undersökning så var det minneskortet som det var fel på och jag tänkte att det kan jag förhoppningsvis återläsa med special programmet i min dator. Går in och slår på dator för att göra detta omedelbart. Var på min dator börjar lukta bränd plast och elektronik, trasig även den. Efter några dagar så lyckades jag återläsa 10 bilder av ca 150. Dator var jag tvungen att köpa ny. Smått upprörd var jag. Men men... man lär sig något nytt varje dag. :)

Min största inspiration:
Livet, känslan, kärlek och även sorg. Allt som egentligen skapar en känsla!

Jag fikar helst:
Kaffe på stan med kameran vid min sida, möjligtvis med någon vän.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batterier, ficklampa/tändare, och varierande optik. Möjligtvis en bit choklad bit så man håller sig glad. :)

Drömbilden är:
Olika varje dag, beror på vad jag känner denna dag.

 
Luddigt och skojs
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS