** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: fawulous
Ålder: 28 år
Bor: Västerbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2010
Medlem sedan: 2013-03-01
Senast inloggad:



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Mitt bästa fotominne:
Oh, den var svår.. Kan ha varit när jag och en vän arrangerade en "fotostudio" på våran toalett i elevhemmet, haha! Tror vi satte upp sju lampor, om inte fler. Grejen var den att vi hade temat "vatten" i en fotogrupp dom jag är med i på facebook, så vi tänkte utanför lådan och ställde då alltså henne i duschen med vattnet på för att få riktigt fina bilder. Och det kan jag lova att jag fick! :)

Mitt sämsta fotominne:
Typ varje gång man ska försöka fota sig själv.. he gå int! Anledningen är att jag inte har någon fjärrutlösare i dagsläget.

Min största inspiration:
När jag och familjen var i ett gammalt övergivet hus och kikade! Jag blev så oerhört inspirerad av allt gammalt, den trasiga sängen och min söta låtsaslillasyster med hennes nalle. Jag satte henne på sängen och sa åt henne att se rädd och ensam ut. Jag vart typ helt överväldigad!! Det blev så sjukt bra. Speciellt efter redigeringen.

Jag fikar helst:
Haha ska det vara en kaksort? I så fall säger jag bullar. Jag älskar bullar. Och pepparkakor!

I kameraväskan har jag alltid:
- Sony Alpha A37 -

Drömbilden är:
Åh, jag har så sjukt många!! Men just nu är det särskilt månen vid en älv/ett hav och lite moln runt omkring en stjärnklar kväll. Gillar när det ser myer sertiskt ut! En annan drömbild är en/två tjejer ute på en åker i närheten, dom ska ha liar och klänningar och se rätt.."come and play" ut, haha.. :)

ANNONS