Annons
Användarnamn: Leiflj
Ålder: 69 år
Bor: Donsö, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1979
Medlem sedan: 2003-08-06
Senast inloggad:

Jag föddes 1954 i Göteborg. Han har varit Västkusten trogen hela livet, frånsett den tid då jag gjorde min militärtjänstgöring 1974, på Väddö i det vackra Roslagen.

Intresset för fotografering fick jag i slutet av 1970- talet, då han deltog i en fotokurs. Förutom någon instamatic- och polaroidkamera som passerat revy under 70-talet, har det mest varit systemkameror som funnits i fotoväskan. När den digitala systemkameran revolutionerade marknaden i början av 2000-talet, öppnades helt nya möjligheter att kunna experimentera och därmed också öka på sin kreativitet som fotograf. Nu behövde man inte längre oroa sig för film- och framkallningskostnader.

Jag är självlärd fotograf, förutom att jag genomfört några utbildningar under åren, omfattande porträtt- och produktfotografering samt ljussättning, hos bl.a. Fotograf Lennart Nilsson på Ateljé Marie i Göteborg.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Barn, Bröllop, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Porträtt, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

 
Skärgården
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS