Annons
Användarnamn: .RAW
Ålder: 38 år
Bor: partille, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2009
Medlem sedan: 2013-06-22
Senast inloggad:

"En bild säger mer än tusen ord"

Fotograferar allt som hör till livet och vardagen . det stora och det lilla. Allt har sina detaljer och egenheter. ljus mörker skuggor reflektioner scener personer uttryck.

Promenera har alltid varit ett stort intresse, längs mina promenader observerar jag mycket, mina observationer ledde slutligen till ett starkt begär att dokumentera.

En bild är sällan partisk en bild är objektiv. Objektiviteten , Dokumentationen och Konstuttrycket i foto talar till mitt inre, så som även musik film och skrift gör.

Gillar att fånga saker för vad det är men också hur jag ser på det som det är.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Reportage / Situation, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
När kameran gick sönder 3 dagar in på en resa om 6 veckor genom europa ... jag är fortfarande arg !!!!! tur att man hade sin absoluta älskling med sig.

Min största inspiration:
Kärlek.

Jag fikar helst:
Någonstans där det är lugnt och behagligt men där ja även kan observera och kanske få mig ett par bilder på folk i livliga diskussioner eller bara allmänt njuter av en lugn stund .

I kameraväskan har jag alltid:
just nu inte så mycket. Kameran i högsta hugg med ett 35mm objektiv!

Drömbilden är:
oj vilken stor fråga ! utomlands är det iallafall. kultur ljus och helt annorlunda från allt som är vanligt för mig.

 
A Portrait of
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS