Annons
Användarnamn: Hampus_93
Ålder: 30 år
Bor: Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2013
Medlem sedan: 2013-10-04
Senast inloggad:

Hej!

Jag har nyligen upptäckt hur fantastiskt det är med fotografering, och har de senaste månaderna kastat mig huvudstupa in i fotografins magiska värld. Generation Y och internetanvändare som man är, hittade jag självklart snabbt fram till denna underbara hemsida och mötesplats.

Jag pluggar just nu ekonomi på heltid på Handelshögskolan i Stockholm, och till våren kommer jag också börja plugga foto på distans på halvtid. Via kårens fotoförening har jag snabbt fått prova på att fota diverse olika event, fester och föreläsningar, och jag tycker jag har lärt mig otroligt mycket på bara några få månader.

Just nu är jag supertaggad på allt som har med fotografering att göra och funderar på att starta egen firma för att kunna göra fler betalda uppdrag. Men främst befinner jag mig ändå fortfarande i en inlärningsfas, och jag tar varje tillfälle i akt för att bygga upp erfarenhet och nya kunskaper. Alla förslag till sammarbeten, TFP, uppdrag, betalda som obetalda, tas emot med öppna armar. Jag funderar även på att hitta en duktig fotograf som skulle kunna tänka sig att ha mig som lärling/assistent på deltid, så om du är eller känner till en fotograf i Stockholmsregionen som skulle kunna vara intresserad av ett sammarbete med en motiverad och driven student får du supergärna höra av dig.

Ha en underbar dag, och ta med kameran ut!

/Hampus

15-01-2015 Edit: Trots inaktivitet här på fotosidan.se har jag nu fortsatt att fota och börjat med bröllopsfotografering i eget bolag, titta gärna in på www.hampusoberg.com för att se på mina bilder!

Medlem i grupperna



 
Blandat
Vanligt
4 bilder
Höstkvällar
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS