Annons
Användarnamn: Patricia.Mellin
Ålder: 64 år
Bor: Mölndal, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1970
Medlem sedan: 2013-10-13
Senast inloggad:

Jag är fotograf, kommunikatör och digital konstnär med flera års erfarenhet. Jag har en passion för att skapa visuellt tilltalande och engagerande innehåll som kan kommunicera budskap på ett effektivt sätt.

Mina fotografiska färdigheter gör det möjligt för mig att fånga ögonblick som kommunicerar och skapar känslor. Som fotograf kan jag fånga ögonblick som berättar en historia. Mina kommunikativa färdigheter gör det möjligt för mig att samarbeta med andra, dela idéer och bygga relationer. Som kommunikatör kan jag förklara komplexa idéer på ett enkelt och engagerande sätt. Mina digitala konstnärliga färdigheter gör det möjligt för mig att skapa visuella element som är både estetiska och funktionella. Som digital artist kan jag skapa visuella effekter som sticker ut från mängden. Jag använder min digitala förmåga för att skapa konstverk.

Mina tre kompetenser kompletterar varandra och gör mig till en värdefull tillgång. Jag är en hårt arbetande och motiverad person som alltid är villig att gå den extra milen. Jag är också en lyhörd person som är bra på att ta in feedback.

Jag är en kreativ och innovativ tänkare som alltid är på jakt efter nya sätt att att utveckla mina färdigheter.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Porträtt, Fine Art Nude, Konsertfoto

ANNONS