Användarnamn: peter_wahlström
Bor: Vargön, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Yrkesfotograf
Medlem sedan: 2003-08-20
Senast inloggad:

Jag har varit intresserad av foto under hela mitt liv med inspiration från min pappa. 1998 Började jag själv fotografera aktivt och 2003 gick jag över till digitalt.

Jag har alltid fascinerats av porträtt och konsten att fånga ett uttryck på bild. Sedan -05 har jag drivit en liten verksamhet och fotograferar framförallt bröllop, barn och en del modell och modefotografering.

Jag föredrar att fotografera utomhus, men har en svaghet för studio och att få behärska ljuset utan påverkan av naturlig belysning. Jag försöker ständigt lära mig och utveckla nya ljussättningar. På senare tid har jag flyttat studion utomhus och försöker därmed lära mig denna konst.

Jag är självkritisk och drivs ständigt mot nya utmaningar. Mitt stora intresse att läsa om teknik möts tyvärr inte alltid upp av praktiskt utövande. Eller också är det min ivriga vilja om nya erfarenheter som inte mättas tillräckligt fort.

Jag är förutom foto intresserad av segling, natur & musik. Jag är gift sedan 2002 och har en pojk -04 och en flicka -08.

Ha en bra dag!
/Peter

Vem är jag?


Mina intressen:
Barn, Bröllop, Mode, Studio, Svart-vitt, Porträtt, Utrustning

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
...är andra fotografers bilder som jag tycker är bra.

Jag fikar helst:
...inte alls. men om det ska vara nödvändigt så är jag väldigt svag för semlor. En kopp kaffe sitter däremot sällan fel.

I kameraväskan har jag alltid:
...alldeles för mycket. Jag har inte lärt mig att bara ta med de objektiv jag med största sannolikhet bara behöver för ett jobb.

Drömbilden är:
...alla bilder som jag blir glad över och som motiverar mig att gå vidare. En generell drömbild finns inte.

Nils Landgren
Nils Landgren
14 kommentarer
Bukett I Fokus
Bukett I Fokus
23 kommentarer
Nygift Brudgum
Nygift Brudgum
17 kommentarer
Hästhagen
Hästhagen
10 kommentarer
Linda & Jimmy
Linda & Jimmy
7 kommentarer
 
 
Bröllop
Vanligt
3 bilder
Naturbilder
Vanligt
1 bilder
Musik
Vanligt
1 bilder
 
 

Miops Capsule360