Användarnamn: Lednev
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2013
Medlem sedan: 2013-11-04
Senast inloggad: (visas ej)

Jag är lycklig som åter igen fått möjligheten och inspirationen att börja fota igen och det tack vare en underbar och mycket viktig person i mitt liv.

Älskar naturen och fotar mer än gärna där. Jag fotar det jag ser och hoppas att jag med mina bilder kan förmedla känslan som jag själv upplevde vid fototillfället.

Blir glad om jag kan få massor av tips och råd då jag varken behärskar Photoshop eller Lightroom. De flesta av mina bilder är alltså obehandlade och kommer direkt ifrån kameran. Så ge mig gärna konstruktiv kritik då jag vill lära mig mera om fotandets konst, bildbehandling och presentation.

Känner du för att ta med dig en nyfiken, frågvis, vetgirig och kunskapstörstande fotokompis ut på fotoäventyr så följer jag gärna med vid tillfälle. OBS!! Ett stort tålamod krävs samt ett pedagogisk sinne *s*

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Macro, Arkitektur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
I en granskog med mannen som fastnade på bild dubbelt upp *s*

Mitt sämsta fotominne:
När jag förlorade min älskade Canon 500D, en kort och intensiv kärlek...saknar den så

Min största inspiration:
Livet och dess variationsrika innehåll

Jag fikar helst:
Ute i naturen med kamera och inspirerande sällskap som har tålamod med mig och mitt kunskapstörstande gällande fotografering...och massor av té och smaskiga mackor

I kameraväskan har jag alltid:
Min nya kärlek Canon 400D, en påse nötter, vatten samt knäskydd

Drömbilden är:
Inte tagen än, men är i planeringsstadiet. Enbart plats, objekt samt de rätta vibrationerna som krävs för att den skall tas :-)

 
1
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS