Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: goeberra
Bor: Åkersberga
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2001-09-23
Senast inloggad:

Fotade mycket för några år sedan. När inspirationen började tryta och jag tänkte göra ett fotoprojekt om streetdance så slutade det med att jag istället började dansa. Och slutade fota. Nu har jag, åtminstone tillfälligt, slutat med dansen. Istället försöker jag hitta tillbaka till fotandet...

/ Martin

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Gatufoto, Reportage / Situation

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Var på Öland med jobbet och var ute och fotade på fritiden. Spännande miljö och entusiastisk modell, en arbetskamrat som inte tvekade att leka vålnad. Tog bland annat några av de bilder jag har här på fotosidan.

Mitt sämsta fotominne:
Skulle fota ett bröllop. Alla var stressade inklusive jag som felexponerade och tyckte inte jag kunde hitta en enda bra bild på kontaktkartan efteråt. Första och enda gången jag tackar ja till att fota någons bröllop.

Min största inspiration:
är faktiskt fotosidan och dess medlemmar som det ser ut just nu. I de flesta ämnen hade jag läst böcker, men när det gäller foto har jag aldrig kommit mig för att sätta mig in i legendariska och kända fotografer. Den enda vars bilder jag vet att jag gillar - men inte vill fota som - är Lars Tunbjörk.

Jag fikar helst:
Kaffe latte och chokladcroisannt, fast det är inte så ofta. Förutom att hitta tillbaka till fotandet försöker jag hitta tillbaka till ett nyttigare liv.

I kameraväskan har jag alltid:
sånt som man fotar med. :)

Drömbilden är:
otänkt, oidentifierbar, okänd och onåbar som det känns just nu. Fast hade jag tagit "I skuggan av en dansare" (se bland mina favoriter) hade jag nog varit framme.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Grå inspiration
Vanligt
2 bilder
Vålnaden
Vanligt
0 bilder
Upp
Vanligt
0 bilder
Skuggspel
Vanligt
0 bilder
Sommarregn
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS