Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: sungamklaf
Ålder: 63 år
Bor: Västra Frölunda, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2014-01-04
Senast inloggad: 2024-04-23 22:58

Har alltid gillat foto och hur en bild tilltalar och berör, har först under senare år gjort det till en stor hobby och det är riktigt roligt. Har mycket att lära men har en bra utrustning och börjar få tid över att lära mig mer.
Vill besöka nya platser och prova mig fram. Har ingen direkt inriktning men provar det mesta fåglar, makro landskap/stad.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Arkitektur, Utrustning, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Örnen på Ramsvik, tog ledigt en dag med min relativt nya kamera som jag preparerat med förinställningar för landskap och rörliga motiv, nya teleobjektivet 100-400 och sprillans teleadapter 1,4. började vandra på klipporna i början på feb och det var inte någon ute, helt själv i detta fantastiska landskap. Tog mig upp på en höjd och ser nästan samtidigt en skugga ovanför, en stor ung havsörn i förmiddagssolen inte långt ifrån mig. Bytte raskt till telet och örnen stannade över mig i minst 5 minuter. Tror jag höll andan hela tiden.

Mina favoritbilder från andra fotografer

 
Övriga alster
Vanligt
31 bilder
Fåglar o fyrfotingar o sälar
Vanligt
60 bilder
Black&White
Vanligt
8 bilder
Natur-äventyr-landskap
Vanligt
94 bilder
Makro
Vanligt
46 bilder
Bilder 2018-
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS