Annons
Användarnamn: Narannie
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2011
Medlem sedan: 2014-02-01
Senast inloggad:

Jag är en ung kvinna från Göteborg som köpte min första kamera sommaren 2009 och som då tyckte att helautomatik var toppen och att min Nikon D40 var världens bästa kamera...

Sommaren 2011 flyttade jag tillbaka till Göteborg efter fyra år i Småland och började använda kameran på riktigt. Det tog inte många månader innan jag insåg vilka begränsningar min älskade D40 hade, och jag fick tag på en Nikon D5100. Det var då jag vred om från A till M och plötsligt exploderade intresset och förvandlades till brinnande passion.

Men lyckan blev kortvarig. Min D5100 visade sig vara feltillverkad och efter ett par månaders bråk med Nikon tröttnade jag och började kika på andra märken. Jag började låna min pappas Sont A77:a och föll för dess charm.

2013 Skulle jag köpa mig en egen, men då kom Sony med sin A99:a och i augusti råkade jag spontanköpa en sådan. Så nu sparar jag ihop till objektiv. Jag lånar av min kära far men drömmer om att börja studera foto och komma över "riktiga" objektiv...

Följ min resa från nybörjare till fotograf på narannie.blogg.se där jag sedan 2012 lägger upp bilder och tankar. Högsta drömmen? Att kunna kalla mig fotograf, arbeta i en fotobutik på deltid och ägna mig åt fotografering resten av min tid.

ANNONS