Annons
Användarnamn: EllinorKempe
Ålder: 52 år
Bor: TIMRÅ, Västernorrlands län
Började fotografera: 1989
Medlem sedan: 2014-04-30
Senast inloggad:

Presentation av Ellinor Kempe som bor i Edsgården med man, ett barn och en katt. Har en häst som får stå modell för mycket av min fototräning likaså katten och barnet! Jag springer mycket och gillar matlagning och trädgård.
Mina favoritsaker att fotografera är djur/natur, blommor, intressanta miljöer, byggnader och maträtter! Gillar också att experimentera.

Har fotograferat sen jag fick min första kamera 1984 och då med film. Gick min första fotokurs 1989-90 och fick upp ögonen för att fotografera. Då var det svart/vitt och film vilket gjorde att det blev mest träning på bländare och tid.
Har inte fotat så aktivt ett tag mer bara dokumentera tillvarom men 2010 skaffade jag en digital kompaktkamera. Upptäckte dock att den var väldigt begränsad utifrån det jag ville göra så nu äger jag en Nikon D7000 mycket nöjd med den! Kommer att köpa till ett normal/tele och troligen på sikt ett bra macro för alla blommor som jag ska fota.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Husdjur / Tamdjur, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Har inget speciellt men alltid när man råkar ta en bild som blir perfekt

Mitt sämsta fotominne:
När inget blir bra... Hittar ingen bra inställning på kameran för att få det att bli bra...

Min största inspiration:
När jag var yngre var det Mattias Klum ville ju bli naturfotograf.

Jag fikar helst:
I skogen eller på stranden.

I kameraväskan har jag alltid:
Har ingen kameraväska än... Äger inte så mycket grejjer än!

Drömbilden är:
När linjer, motiv, färg å känsla blir perfekt! Den ska avspegla det jag ser och lite till! Samt om nåt speciellt dyker upp!

 
Natur och blommor
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS