Annons
Användarnamn: Radix86
Bor: Uppsala län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2014
Medlem sedan: 2014-06-25
Senast inloggad:

Erik här, 28 år, bosatt i Uppsala. Jobbar som doktorand vid Uppsala Universitet och är utbildad farmaceut.
För cirka tre år sedan köpte jag min systemkamera (Sony A300) då jag fick ett intresse för foto (lite impulsivt). Men, jag var en sådan person som trodde att jag kunde köpa en systemkamera och "automatiskt" springa ut och ta grymma bilder. Det var inte som jag hade tänkt :-). Det slutade med att jag vid den tiden gav upp och använde kameran lite slösaktigt på automode lite då och då.

Sedan, ibörjan av 2014, fick jag och min fru vårt andra barn och då under dessa 10 pappadagar fick jag återigen upp mitt intresse för foto. Denna gång läste jag på (yey en sån där dryg människa som läst allt på internet och tror att han kan nått!). Mitt stora intresse vart HDR, att kunna ta riktigt drömlika bilder som ser något förvrängt ut från verkligheten. Jag testade lite, köpte lite mjukvara och drog ut och fotade. Till min förvåning vart det (iallafall enligt mig) hyfsat bra bilder. Sedan har jag fotat mer och mer och dessutom börjat köpa tillbehör till kameran.

Idag tar jag inte bara HDR bilder utan leker ganska ofta med mitt 50mm objektiv för porträttbilder. Man skall bara lyckas komma iväg från jobbet och barnen för att ta några bilder vilket är svårare än vad man tror :-)

 
Människor
Vanligt
2 bilder
Landskap
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS