Annons
Användarnamn: Guldsmeden
Ålder: 82 år
Bor: Västmanlands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1954
Medlem sedan: 2014-12-06
Senast inloggad:

Har alltid varit intresserad av flygfoto, de första proven var med stora drakar och Minikamera, Större modellhelikopter med en snurrande gyro som håller ordning på stjärtpartiet, 10 cc metanolmotor med pipa. Sedan blev det Dragan och hemmalödda K o K styrelser, och sedan HK färdiga KK styrelser. På senare år när DJI kom ut med sin Wookong M har jag uteslutande använt DJI styrelser. Mina konstruktioner är egentillverkade och mycket lätta med hög säkerhet för att inte skada tredje person.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Action / Äventyr

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Vårt bröllop! Dubbelbröllop, Frugan satte sig på den nymålade vita stolen vid fotograferingen, som skedde 2 timmar före själva bröllopet. Jag hade köpt mycket kraftig blixt utan att provfota med den. Frugans bror var duktig fotograf och fyllde många 35-rullar. Det visade sig senare att alla rullarna innehöll svarta bilder, med några ljuspunkter..

Min största inspiration:
Hmmm, kan inte komma på något just nu.

Jag fikar helst:
Struttar mest omkring med kallt halvurdrucket kaffe.

I kameraväskan har jag alltid:
Är ett batteridrivet värmeskåp vintertid, full med batterier, och någon fast glugg

Drömbilden är:
Den kommer, bara lugn.

 
Lite blandat
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS