Annons
Användarnamn: Vårbäcken
Ålder: 56 år
Bor: Tullinge, Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1977
Medlem sedan: 2014-12-15
Senast inloggad: (visas ej)

Periodare när det gäller foto som tar mycket bilder när jag väl kommer ut men är sämre på att förvalta bilderna när jag kommer hem....

Tror nog jag lever lite i den analoga världen fortfarande, tvekar ibland att ta bilder även med den digitala tekniken, efterbehandling vad är det? Man skickar väl in för framkallning och håller tummarna, eller?

Mitt första riktiga fotoäventyr var på skolresa till Naturhistoriska i Stockholm. Tror det var 1977! Jag hade med en Instamatik med kub-blixt och fotade uppstoppade djur och klasskompisar. Många foton med en stor blixt mitt i bilden pga glasrutorna som skyddade djuren. Man lär sig ständigt av sina misstag...... Bilderna finns kvar i en låda någonstans, kanske ska man skanna dem och få dem bedömda här?!?

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Macro, Action / Äventyr, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
De gånger man fått chansen att sätta en bit glas framför ögat och fångat ett ögonblick att minnas.

Mitt sämsta fotominne:
Sån't är till för att glömmas så snabbt som möjligt men givetvis är det en av de gånger "bilden" fanns där men kameran var hemma!

Min största inspiration:
Alla som har en historia att berätta genom sina bilder eller de som bara lyckat att fånga bilder med "det där" som är så svårt att sätta fingret på.

Jag fikar helst:
Starkt kaffe utan något sött eller blask i.

I kameraväskan har jag alltid:
Något att ta bilderna med..!!

Drömbilden är:
Jag vet att den finns där ute någonstans men har inte riktigt hittat den ännu.....

 
Gatufoto
Vanligt
1 bilder
Action
Vanligt
0 bilder
Landskap
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
2 bilder
Blandat
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS