Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Swede1970
Ålder: 53 år
Bor: Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2014
Medlem sedan: 2015-02-08
Senast inloggad:

Glad amatör som suktar efter att lära sig mer om fotografering och bildbehandling. Älskar att vara ute i naturen och ställa upp kameran. Kaffetermosen är alltid med mig oftast min hund oxå även om han inte delar mitt fotointresse. Försöker vara ute mest under tidiga morgnar eller sena kvällar då jag tycker att man har möjlighet till bra ljus.
Fotar även mycket vardagliga saker som familjen och och lite stilleben.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Arkitektur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Utrustning, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Svenska naturen med dess skönhet.

Jag fikar helst:
Kaffe med en god hemmagjord baguette.

I kameraväskan har jag alltid:
Putsduk och extra minneskort samt en pannlampa ( det har blivit beckmörkt ute fler än en gång ).

 
Landskap
Vanligt
10 bilder
Foton
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS