Annons
Användarnamn: kenola
Ålder: 66 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2015
Medlem sedan: 2015-06-21
Senast inloggad: 2024-04-06 20:56

Jag är en nyfiken entreprenör som tidigare verkat framförallt inom kulturella & kreativa näringar samt idrott & hälsa. Utbildad inom komposition på Musikhögskolan i Stockholm, där jag sen också arbetade under nio år. Har sen startat och drivit forskningsinstitut och en del företag inom ovanstående områden.

Har alltid haft stort natur- och miljöintresse och bestämde mig att bejaka det mer vilket lett till att jag sen februari 2017 enbart arbetar med natur- och fotorelaterade frågor i det egna företaget Komp AB (www.komp.se). Ambitionen är att så småningom även inrymma mina tidigare områden kultur och sport i fotograferandet.

Se mer på:
Facebook - Foto: Kenneth Olausson
Instagram - kennetholausson1
Websida - www.komp.se

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Vilda djur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Ögonblick med känsla av samspel med vilda motiv.

Mitt sämsta fotominne:
Några fina bilder på snövita landskap i nordnorge som jag raderade då jag trodde jag hade laddat över dem till hårddisk....

Min största inspiration:
Vad väntar om jag går ut och tar kameran med mig?

Jag fikar helst:
Efter en lyckad fotosession.

I kameraväskan har jag alltid:
Reservbatteri och minneskort.

Drömbilden är:
Inte tagen än.

 
Kenneths bilder
Vanligt
10 bilder
 
 
ANNONS