Annons
Användarnamn: Sianin
Bor: Luleå
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2013
Medlem sedan: 2015-09-18
Senast inloggad: 2023-11-30 14:00

Sommaren 2014 gjorde jag och min bättre hälft våran första resa till Namibia. Vi bila runt i princip hela landet körde lite drygt 600 mil och tog några tusen bilder. Vi hade med oss våran 650D med kit lens och fotade mest djur och natur. Och det var den resan som väckte mitt intresse för att fotografera.

På Namibia 2014 så användes den gröna auto flitigt och i princip enbart. Efter hemkomsten så påbörjade jag lite själv studie för att försöka ta mig ur auto mode.

Det vi saknade mest på våran resa var mer zoom vilket åtgärdades inför Namibia 2015, och auto mode hade övergetts med blandade resultat. Fick några bilder som jag är relativt nöjd med att ha tagit :) Har inte riktigt börjat med efterbehandling än men det ska jag försöka ge mig på så småningom när jag börjar känna mig mer säker i mitt fotande.

Jag är i ett läge där jag försöker bestämma vad jag vill se i min bild och försöka få till det utan allt för många försök. Jag försöker fota lite varje dag även om jag inte tar mig ut så fotar jag nån bild inomhus.

Medlem i grupperna



 
Backside of Africa
Vanligt
6 bilder
Namibia
Vanligt
4 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
Random Pictures
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS