Annons
Användarnamn: SeosFoto
Ålder: 36 år
Bor: Skåne län
Kategori: Frilansfotograf
Medlem sedan: 2015-12-22
Senast inloggad:

JAG. Bakom kameran och SEOS Foto hittar ni mig, Jasmin, en 28-årig fotograf ifrån Malmö som tar uppdrag inom kärlek/bröllopsfoto eller profilfoto utöver mitt heltidsjobb som koordinator. (Jag har även arbetat som SEO-specialist inom sökmotoroptimering i flera år, så om du har ett företag och behöver hjälp med din hemsidas synlighet på Google är du välkommen att kontakta mig för hjälp.) :-)

Resorna. Jag är en världsresenär som behöver utmana mig själv att ta steget ut för att möta nästa äventyr. Jag är född i sista kvarten mellan oxens och tvillingarnas stjärntecken, det kanske förklarar varför jag känner mig så kluven? Oxen är traditionsbunden, jordnära och uppskattar vackra ting. Tvillingarna är äventyrliga och värderar erfarenhet framför teoretisk kunskap, de älskar att resa snarare än att äga. Gå till sidan för resefotografier som kan köpas på förfrågan, kontakta mig för mer information.

Mat. God mat, bakning och matlagning samt unika restaurangkoncept och fik är en passion. Jag är ingen finsmakare utan älskar enklare mat på äkta och bra råvaror. Simpel italiensk bondmat eller mexikansk streetfood med en internationell twist och jag är hemma. Önskar jag skulle ha några backar med egenodlade godsaker i min trädgård, med det får komma senare helt enkelt...

Musik. Jag vet inte hur många band jag har sett live i mitt liv men ett stort intresse är musik som jag helst njuter av på konserter eller festivaler världen över medan jag ändå reser.

Fotominne. Lite kuriosa är att jag faktiskt fortfarande har kvar mina två första fotografier som jag någonsin tagit, för över 20 år sedan. Det är polaroidbilder på min farmor och min pappa, hoppas att de håller i många år till.

ANNONS