Användarnamn: aliceiunderlandet
Ålder: 40 år
Bor: Åland, Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2003-10-12
Senast inloggad:

Hej

Bildintresset har jag alltid haft, men hur aktiv jag varit inom det området har varierat mycket beroende på vad som annars händer i mitt liv.

Jag är mer intresserad av känsla och innehåll än jag är av teknik, även fast jag förstår att man måste kunna i alla fall lite teknik för att kunna förmedla det man vill med sina bilder. Så jag försöker lära mej lite teknik även fast jag tycker det är rejält trist faktiskt.

Har alltid haft en dröm om att få arbeta med bilder, speciellt porträtt och bildberättelser. Men familjen är det viktigaste för mej, så jag tar det lugnt med drömmarna så länge barnen är små och känslan av en trygg inkomst är viktigare än roliga arbetsuppgifter.

Gillar alla former av kritik, kommentarer och åsikter om mina bilder, säg vad du känner för, oberoende om det är positivt eller negativt, långt eller kort, så kommer det alltid vara välkommet.

Jag är en nybörjare när det gäller bloggen, hoppas så småningom få in rutiner för det, just nu känns det väldigt mycket som ett försök med mycket osäker resultat.

Jag är med i Ålands fotoklubb, Obscura. Jag tycker det är en riktigt bra klubb, som jag varmt rekommenderar till alla som bor här omkring. Har du frågor kring klubben så är det bara att ställa, jag svarar så gott jag kan.

Jag finns även på facebook och skriver en del inlägg öppet.

Medlem i gruppernaLäxa konst
Läxa konst
9 kommentarer
Tina
Tina
2 kommentarer
Maria
Maria
1 kommentarer
Försenad läxa; Hembygd
Försenad läxa; Hembygd
7 kommentarer
Nära
Nära
2 kommentarer
Maria
Maria
0 kommentarer
När fototräffen är slut
När fototräffen är slut
2 kommentarer
Läxa: Spegling
Läxa: Spegling
9 kommentarer
Varm skönhet
Varm skönhet
2 kommentarer
Läxa vatten
Läxa vatten
16 kommentarer
 
Personporträtt
Vanligt
3 bilder
Tema och FoQus
Vanligt
4 bilder
 
 

Elinchrom ELC 125 - ELC 500 studioblixtar