Annons
Användarnamn: StudioG
Bor: Jakobstad, Finland (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2003-10-25
Senast inloggad: 2024-03-20 10:31

Hejsan.Är en kille som gillar att fotografera det mesta.Första gången jag höll i en kamera var väl redan på 60 talet men mitt intresse för fotgrafering har växt med åren som gått.Köpte min första Digitalkamera våren 2001 år sedan och sen dess har man väl fotat mera aktivt än förut. Har väl blivit smittad av min käre far som har varit Hobbyfotograf i snart 55 år ! Har en egen liten studio som ja då använder för min hobby !! Har legat på latsidan nu en bra stund.Borde ladda upp nya foton men känner mej för lat just nu :)

Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Bröllop, Reportage / Situation, Studio, Posering, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Produkter, Porträtt, Utrustning

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Jag fikar helst:
Te

I kameraväskan har jag alltid:
Kamerahuset + ett gäng olika objektiv och en blixt !!

Drömbilden är:
Har egentligen inga drömbilder .. Men den ultimata bilden är ju något som bara sker en gång .. Typ ett flygplan i en skyskrapa eller liknande !!

 
Människor
Vanligt
0 bilder
Sport
Vanligt
10 bilder
Blandat
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS