Användarnamn: FridaLily
Ålder: 34 år
Bor: Stockholms län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2016-08-12
Senast inloggad: 2020-07-05 22:22

Jag heter Frida Nilsson, är 34 år gammal och arbetar till vardags som speciallärare. Vid sidan om mitt arbete fotograferar jag mycket. Under min gymnasietid gick jag sam-estetisk inriktning där vi hade tillgång till fotolabb och digital fotoredigeringsutrustning. Jag är bekväm med att använda både analog och digital fotoutrustning.

Efter att ha lagt fotograferandet på hyllan har jag nu tänkt börja väcka mitt intresse för fotografi till liv igen. Jag har investerat i en Canon EOS 5D Mark IV, med makroobjektiv och vidvinkelobjektiv.

Just nu är jag intresserad av makrofotografering, men hoppas att jag kommer kunna vidareutveckla mina fotokunskaper för att kunna gå vidare med astrofotografering så småning om.

Medlem i gruppernaVem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Mac och jag tycker bilder är roligast.

Drömbilden är:
Vintergatan.Du behöver Macromedia Flash 8 och ha Javascript påslaget för att kunna se bildspel.

Ladda ner Flash
 
Miscellaneous
Vanligt
25 bilder
 
 

Lastolite HaloCompact