Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Marggusta
Bor: 97331, Norrbottens län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2017-04-09
Senast inloggad: 2024-04-07 20:26

För mig är bilden betydelsefull, den hjälper mig att minnas. Minnas det lilla i vardagen och platser som besökts. Genom kameran kommer jag ihåg de minsta detaljerna, exakt var de fanns och hur platsen upplevdes. Alla utflyktsmål har något värt att bevaras och då är det bra med en kamera, utan den skulle inte jag komma ihåg, för så fungerar min hjärna.

Även att ibland se en bild och återspegla den i någonting nytt genom kombinationen av fotografering och bildredigering ger mig nya kreativa idéer som jag försöker förverkliga.

Har kanske hittat min stil genom det abstrakta och de små detaljerna och dras oftast till dessa bilder, de korta skärpedjupen. Trots det så försöker jag ibland med både landskap, stadsmiljöer och en del porträtt men återgår till det lilla. Det blir mitt seende och den känsla jag får som styr min komposition både genom färger, mönster, linjer och annat som framträder.

 
Platser att minnas
Vanligt
4 bilder
Blomstrande nära
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS