Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Smikehead
Ålder: 57 år
Bor: Mölndal, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1983
Medlem sedan: 2003-11-05
Senast inloggad:

Hej igen världen... jag somnade visst till ett tag, från fotandet, bilderna bara försvann ur huvet och jag hittade ingenting som väckte mig. Usch, det var lite hemskt, men mest tråkigt. Men det har hänt förr - lusten bara absorberas i tomma intet, men... det här har också hänt förr, så kommer plötsligt lusten tillbaka igen. Det är ungefär som ett ständigt lurpassande bakhåll av känslor som ger sig på mig - för det mesta helt oprovocerat och utan förklaring.

Annars är det mesta som förut...

Lagom vanlig typ som mer än gärna vandrar mellan djupa tankar och svävande galenskap. Mina intressen består likt ett moln av ett diffust sjok av vattenmolekyler under ständig förvandling.

Jag gör hellre vad jag vill, än låter mig begränsas av vad jag kan och borde göra. Mina inre bilder är fulla av överraskningar och nyckfulla öden under ständig förändring. Då och då stannar tiden och ett ögonblicks tystnad manifisteras.

Medlem i grupperna



 
Whatever
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS