Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: matildafotar
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2014
Medlem sedan: 2017-05-06
Senast inloggad:

Jag är en glad amatörfotograf som ibland har tur när jag trycker på knappen men där emellan blir det en hel del mindre lyckade bilder tyvärr. Mitt mål är att bli bättre på att fotografera djur och natur som är mitt stora intresse när det kommer till motiv.

Jag fick min första digitala kompaktkamera när jag var tolv år, 3mp hade den. Den byttes sedan ut till en nyare modell med 6mp och det var då som jag började intressera mig för att fota. Första digitala systemkameran kom in i mitt liv 2012, en Nikon D50, men pga tidsbrist och att jag länge inte riktigt kom överens med den så var det först 2014 som jag började fota "på riktigt".

Eftersom mitt intresse både för fotografering och teknik växt så investerade jag 2016 i en Canon 100D som jag är väldigt glad i, den passar mig och mina behov. Jag använder ibland det tillhörande kit objektivet men mest ett Sigma f2,8 50-150mm som (förutom storleken) är väldigt kul att fota med.

 
Sånt jag fotar
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS