Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: MTegenfeldt
Ålder: 34 år
Bor: Matfors, Västernorrlands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2017-08-03
Senast inloggad:

Har alltid haft ett litet intresse för att fotografera och började med en helt vanlig digital kamera i mina yngre år. Nu är ju inte jag lastgammal på så vis, men började när jag var runt en 15 år nånstans skulle jag tro, ärligt talat vet jag inte när jag började. Motiven då var oftast ponnytrav samt även min då första egna ponny, Polenta, hennes namn är värt att nämna.

Nu några år senare är jag nu inne på min 3:e systemkamera, har haft en Canon samt 2 Nikon. Mina favorit motiv just nu är fortfarande hästar, men då främst min egna ögonsten Belmont som efter snart 10 års fotande är lite smått less på mig när jag dyker upp bakom buskar eller mitt framför mulen på honom, men det går alltid att muta honom med en morot ;) Andra motiv, är givetvis gamla jänkare med blänkade krom och välpolerad lack i härliga färger.

Tanken med att gå med här är att jag ska försöka sluka allt jag ramlar över och fortsätta min kamp med min nuvarande hatkärlek (givetvis kameran).

Ett tips, om ni av någon anledning skulle ramla in på hemsidan jag angett som min, så är det min men det är min blogg om hästen Belmont, det brukar ramla in lite bilder där när jag väl skriver ett inlägg, annars är att kolla in min instagram ett bättre tips, dock 99% bilder på hästar.

ANNONS