Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: BMWkenta
Ålder: 74 år
Bor: 194 40, Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1970
Medlem sedan: 2017-09-21
Senast inloggad:

Jag är pensionär sedan tre år, så jag kan ägna mig tämligen fritt åt mina intressen.
Just fotointresset började jag utveckla på tidiga sjuttiotalet, då jag skaffade min första systemkamera, en öststatsproducerad Praktica super TL med tre gluggar till och en solfjäderblixt för blixtlampor.
1974 började jag arbeta på Agfa-Gevaert som servicetekniker och då öppnades det nya möjligheter att odla fotointresset. Där fanns mycket kunskap som man kunde ta till sig och dessutom fanns det en hörna på lagret med produkter som hade "kort" datum, och där fick man botanisera fritt. Bl.a. låg det ofta plåtburkar med 30 m sv/v film där, samt mängder av fotopapper och grafisk film i alla upptänkliga forma och typer.Efter några år började jag arbeta på Canon och var där i 27 år. Dom senaste ( ganska många ) åren har fotointresset legat på sparlåga, men har nu vaknat ordentligt igen, så nu blir det nya tag.

 
 
 
ANNONS