Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: izac
Bor: SESKARÖ, Norrbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2001-10-12
Senast inloggad:

Glad kameraägare och hundägare, med ett miljö och natur intresse/engagemang lite mer än de flesta.

Är lite lat på att ladda upp bilder för tillfället... men det ger väl sig med tiden..

Utrustningsmässigt ligger det till så: Sony a300. Minolta Dynax5 med 28-80, 50, 75-300 objektiv, Minolta Srt 101 med brännvidder från 28 upp till 1200mm tillgängligt, en Rolliecord och en Agfa Isola att leka med. Sen finns det ju lite annat i gömmorna att fota med men inget som används aktivt. Nu gäller det bara att räkna ut vad man använder alla dessa saker till...;))
Mörkrum hade varit kul att ha, men tid och utrymme saknas så det digitala mörkrummet används flitigare!

Och i våras blev vi t o m digitala då frun köpte en Canon PowerShot A 540.

"Bara en sån sak!"

Imponeras av fotografer som kan använda Kornet kreativt, jag kan det inte så s/v köper jag finkornigt istället.Fotar dock mest med dia, sitter fast i "Velvia"-träsket så blåa himlar ska gärna vara "knallblåa!"

Får ofta ideér till bilder, men skriver aldrig upp dom så det brukar sluta med att dom glöms bort; impulsivitet, med andra ord, stämmer bättre med mitt fotograferande; Tanke=Handling! Ibland funkar det, oftast inte...;)

Jag vistas gärna ute i naturen på Seskarö med kameran i bakfickan! Jaa, och skidorna på vintern eller sonen eller dottern i vagnen eller på sparken förståss!

Har även låtit trycka upp två olika sorters vykort.

Är fortfarande i det stadiet att jag har mycket att lära, men det tar sig, som flickan sa...

Habrafotodag å:
Jahej/iZac, Seskarö

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Barn

Jag fotograferar helst med analogkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

 
Snö.
Vanligt
1 bilder
Miksed...
Vanligt
1 bilder
Div.
Vanligt
7 bilder
Inte snö.
Vanligt
1 bilder
Vertaus.
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS