Annons
Användarnamn: Outdoors_Andy
Ålder: 32 år
Bor: Hässleholm, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2017
Medlem sedan: 2018-03-21
Senast inloggad:

Hej!

Jag började fotografera hösten 2017, köpte då en D3400 med kit objektivet 16-55mm och där började mitt intresse för foto.

Jag visste tidigt att jag ville börja fotografera fåglar och djur vilket är och har varit ett stort intresse sen barns ben men kände att jag behövde få lite kött och erfarenhet innan jag tog steget mot "wildlife" fotografering, dels för att se om intresset fortfarande fanns kvar innan jag började investera i en väldigt dyr genre.

När jag började fotografera så drogs jag åt landskap, natur, makro och självklart djur, kameran fanns med mig konstant, vandringar, fisketurer promenad med hunden och så mycket mer.
1.5 år senare investerade jag i ett 200-500mm och senare min D500 som har blivit som en del utav mig, men intresset för foto stannade inte där utan jag märkte att ville få ut mer utav mitt fotograferande och började därför spela in små naturfilmer också.

Hösten 2019 så började jag även producera små korta filmer/vloggar på youtube när jag var ute och fotade fåglar, idag är det ett bra sätt för mig att utvecklas, tänka på mer än bara bilden och djupdyka i sättet att berätta via film och bild.

Kolla gärna om ni är intresserade.
Andys Outdoors Living @ Youtube

Andys_outdoorsliving @ Instagram
Fotograf Andy Gustavsson @ Facebook

Ha de fint!
Mvh Andy

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Macro, Vilda djur, Action / Äventyr, Digital efterbehandling, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

 
Fåglar
Vanligt
5 bilder
Landskap och natur
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS