Annons
Användarnamn: fredrikgustafsson
Ålder: 51 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2003-11-19
Senast inloggad:

Jag är en kille från Sundsvall som ofta tar med mig kameran på mina strapatser och resor. Bor nu i Göteborg.
Just nu så går mitt fotande ut på att testa olika saker på "land" men jag sitter även en del framför datorn och leker med photoshop.

Finns även på flicker
http://www.flickr.com/people/fredrikgustafsson/

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Macro, Mode, Posering, Svart-vitt, Vilda djur, Action / Äventyr, Arkitektur, Digital efterbehandling, Utrustning, Natur, Undervattensfotografi, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
25 december 2008. Camilla och jag hoppar i vattnen vid similan island. Strömmen är stark och vi glider iväg ner mot 30 meter. Då ser jag i ögonvrån något stort Svart/vitt...En manta rocka. Men Rockan är påväg bort...den simmar mot den starka strömmen och den går inte att följa, så det blir bara en dålig bild. Vi åker med strömmen och lägger oss bakom en klippa för att slippa strömmen. Sitter och väntar ett tag. Plötsligt så ser vi manta rockan bakom oss, den simmar rakt mot oss. Knäpper några fina bilder. Rockan försvinner och kommer tillbaka några gånger och jag knäpper några bilder till. Det blir tillslut lite dåligt med luft och vi simmar mot ytan genom den starka strömmen. När vi når ytan är vi glada dels för att vi fick se rockan men även för att vi är uppe på ytan för luften är nästan slut. Kan inte bli mycket bättre.

Mitt sämsta fotominne:
Var och dök i Kvenvear(Norge) november 2005. Börjar nedstigningen och märker på ca 5 meters djup att vatten snabbt fyller undervattenshuset till min kamera(Olympus C-7070). Tråkigt på en så bra kamera. PS: jag fick tillbaka alla pengar jag lagt ut på kameran av Olympus...TACK Olympus.

Jag fikar helst:
Ute i skogen

I kameraväskan har jag alltid:
Extra minneskort

 
By the sea
Vanligt
2 bilder
Gotland feb 2008
Kollektion
8 bilder
manipulerad
Vanligt
0 bilder
Djur och insekter
Vanligt
0 bilder
självporträtt
Vanligt
0 bilder
under vattnet
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS