Annons
Användarnamn: TUBORG
Ålder: 49 år
Bor: Island
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2003
Medlem sedan: 2003-11-23
Senast inloggad:

Jag är en 30 årig kille som har pillat med både det ena och det andra i mina dagar.
Mitt intresse av bilder började nog på allvar för ca 2 år sen då jag började leka med painshop pro hade visserligen testat på det lite innan men det var först då jag insåg att detta var nåt jag verkligen gillade att göra.
Jag har pillat ihop en massa banners och annat sånt och därigenom utvecklat mina kunskaper i bildbehandling.
I Maj förra året misste vi en vän till familjen
en kvinna i sin bästa ålder och hennes lilla bebis blev påkörda av postens bil i närheten av våra hem och efter det kunde jag inte släppa det ur tankarna att jag måste införskaffa en digitalkamera för att kunna ta bilder av folket vi har runtomkring oss eftersom vi aldrig vet när dom försvinner.
Jag började fotografer som alla andra gör till att börja med .....rakt framifrån utan en tanke om vinklar och dylikt.
En dag fick jag reda på en fototävling på nätet som min farsa hade tipsat mig om och jag tänkte att man kanske skulle delta bara för skojs skull.
Jag hade två dagar på mig och jag la mig ner på gräset, klättrade upp på stegar för att fånga in annorlunda bilder och det var då jag upptäckte vad man kan göra med en kamera.
Sedan dess har intresset bara ökat med varje dag.
Jag har kameran med mig vart jag än går för att inte missa en chans till ett bra foto.
Att redigera bilderna och eventuellt manipulera dom eller göra nåt kul med dom är nåt jag älskar att göra så att räkna med att se en och annan bild som jag lekt med.
Kika gärna in på mitt galleri på devinatart där lägger jag upp foton och manipuleringar nästan dagligen...........tror jag har runt 430 bilder där just nu :D

 
Blandat
Vanligt
5 bilder
Island
Vanligt
3 bilder
Natur i all ära
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS