Annons
Användarnamn: qrtan
Ålder: 64 år
Bor: Luleå, Norrbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1980
Medlem sedan: 2001-10-17
Senast inloggad:

Jag bor i Luleå, har fotograferat drygt 30 år både som amatör och yrkesmässigt. Nu för tiden blir det mindre tid för fotograferandet, men intresset finns kvar.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Barn, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Husdjur / Tamdjur, Växter, insekter, naturdetalj

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Det måste vara Norgeresan som jag och min hustru Karin gjorde till Nordnorge, hela Norge är ju ett enda fotoalbum med sina fjordar och fjäll.

Mitt sämsta fotominne:
Det var väl en gång när jag jobbade åt lokaltidningen och skulle plåta några lagbilder och insåg tyvärr för sent att jag inte hade satt i någon filmrulle, men det löste sig ändå.

Min största inspiration:
Min far som gick bort 1989, än idag tänker jag på han när jag lyckas få den där perfekta bilden. Hans diabildsarkiv har jag kvar och det är en riktig guldgruva.

Jag fikar helst:
Kaffe

I kameraväskan har jag alltid:
Löv barr och hundhår.

Drömbilden är:
...inte tagen ännu.

 
Husdjur
Vanligt
1 bilder
Artister
Vanligt
0 bilder
Hemma
Vanligt
7 bilder
Diversebilder
Vanligt
2 bilder
Förlossningen
Vanligt
0 bilder
Insekter
Vanligt
0 bilder
Blommor
Vanligt
0 bilder
Nordnorge
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS