Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: photobymadeleine
Ålder: 29 år
Bor: KRISTINEHAMN, Värmlands län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2018
Medlem sedan: 2020-02-09
Senast inloggad:

Madeleine heter jag och jag är 25 år gammal. Jag är bosatt i Värmland tillsammans med min sambo, våra två barn och våra fyra småhundar!
Jag har nog alltid haft ett visst intresse för fotografering, men jag tog inte det här "intresset" på allvar förrän sommaren -18 när jag införskaffade mig min allra första systemkamera. Tidigare så fotade jag enbart med min mobilkamera.
Ju mer tiden har gått, desto mer erfarenhet och kunskap har jag också fått och min utrustning har utökat sig med dels ny kamera, hemmastudio-grejer mm. Men jag känner mig ju absolut inte helt 100% på allt jag gör ännu. Fotograferandet kan många gånger bli riktigt bra, men jag behöver träna betydligt mycket mer inom LG och PS och lära mig dess funktioner. Jag har givetvis tagit mig en god bit in i det, men har en lång väg kvar till mitt mål.
Hittills har jag bara fotograferat mina egna barn/husdjur och sen har jag också lagt energi på naturfotografering mm. Jag hoppas att jag snart lär mig mer och vågar ta ett större steg framåt och vågar släppa in andras barn/husdjur för fotografering, vilket jag hemskt gärna vill, både i min hemmastudio samt utomhus.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Bröllop, Studio, Svart-vitt, Digital efterbehandling, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj

I kameraväskan har jag alltid:
Kamerahuset, två objektiv, kamerastativ, ett minneskort, laddaren till kameran, solskydd, olika linser samt rengörings-kit.

 
Vilt
Vanligt
6 bilder
Övergivna platser
Vanligt
0 bilder
Mina hundar
Vanligt
3 bilder
Barn
Vanligt
1 bilder
Naturfoto
Vanligt
0 bilder
Omgivningen
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS