Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Pallbo
Ålder: 49 år
Bor: Gullbrandstorp, Hallands län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1995
Medlem sedan: 2003-12-06
Senast inloggad:

Mitt fotointresse har funnits i många år men blomstrade först när jag fick en gammal Praktica super TL i present. Det var med den kameran i min hand som jag lärde mig grunderna i fotografering och som fördjupade min dröm om att jobba med bilder, helst med TV. Det var också tack vare den utomordentliga fotoklubben i Hässleholm (Skåne) som förde mig dit där jag är idag.

Förut fotograferade jag nästan uteslutande i svart/vit och framkallade både film och bilder själv. Sedan kom den digitala tekniken smygande men jag höll troget fast vid det gamla. Numera har jag dock insett det smidiga med det digitala inom bildvärlden och erkänner att den tagit helt över hand även i mitt fotoliv.

Min dröm om TV-jobbet är uppfyllt och passerat. Ny utbildning och nya utmaningar inom yrkeslivet väntar. Saknaden och längtan efter stillbildsfotografering har gjort att jag nu, efter flera års uppehåll från stillbildsfoto, är redo för nya utmaningar.

Jag älskar djur och därför är de också mitt favoritmotiv.

 
Människor
Vanligt
1 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
Hästar
Vanligt
3 bilder
Hundar
Vanligt
4 bilder
Katter
Vanligt
2 bilder
 
 
ANNONS