Annons
Användarnamn: J.M.
Bor: Upphärad, Västra Götalands län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2003-12-08
Senast inloggad:

Mitt stora intresse är djur- och naturfotografering.

Från att tidigare fotograferat analogt valde jag att 2005 helt gå över till digitalfotografering och kameraväskan innehåller idag till stor del av utrustning från Canon.

Pga olika anledningar har fotograferandet legat på is under en längre tid men nu hoppas jag få möjligheten att återigen få njuta av att ta med kameran på så väl stora som små äventyr.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Macro, , Husdjur / Tamdjur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med macro, och när jag exponerar så tar jag hjälp av histogram. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt sämsta fotominne:
Fotat en hel dag på en hundtävling där regnet fullkomligt vräkte ner. Väl hemma börjar jag gå igenom alla bilderna och får rysningar genom hela kroppen. Nästan ingen bild var i fokus. Rusade ut och provfotade högt och lågt och jo visst hade fokusen totalt ballat ur så det blev att packa in kameran och skicka den till Canon. Nåja det gick iallfall att rädda några enstaka bilder och att visa dem på webben i små format gjorde susen så det blev inte totalt katastrof ändå..

 
Barn
Vanligt
1 bilder
På resande fot
Vanligt
0 bilder
Katter
Vanligt
0 bilder
I vår herres hage
Vanligt
0 bilder
Blommor & Bin
Vanligt
1 bilder
Hundar
Vanligt
8 bilder
Natur
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS