Annons
Användarnamn: C.blacker
Bor: Stockholms län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2022
Medlem sedan: 2021-12-18
Senast inloggad:

Jag är en helt ny fotograf som gillar att fotografera i stadsmiljö och människor. Jag försöker lära mig mer om fotografering och få inspiration.

Fotograferar med Fujifilm X-T4.

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Gatufoto, Reportage / Situation, Svart-vitt, Arkitektur, Porträtt, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i svartvitt. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag, efter att ha tagit en bild på en kvinnas rygg, vågade gå runt och ta en bild framifrån. Hon såg mig och log lite. Själv var jag helt skakig eftersom jag trodde att hon skulle skälla ut mig.

Mitt sämsta fotominne:
Bilden ovan blev ändå inte bra eftersom jag inte tog mig tid att våga ta fler bilder.

Min största inspiration:
Av fotografer finns det för många för att välja. Men rent allmänt inspireras jag väldigt mycket av tåg, tunnelbana och stationer. Folk som reser, kommer hem, väntar och stressar.

Jag fikar helst:
På obskyra bakgator där man kan hitta intressanta detaljer att fotografera. I övrigt tar jag mitt kaffe to-go.

I kameraväskan har jag alltid:
…missat att packa ner något viktigt.

Drömbilden är:
Människor som intresserar, upptagna i sina liv och obrydda om omvärlden. Kanske inte en drömbild men jag skulle vilja tolka mina favorit dikter i bild. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den sen, kanske trycka upp fotografiet och skriva ut dikten, hänga upp dem tillsammans på väggen? Skapa min egna vernissage i köket.

 
Gatufotografi
Vanligt
6 bilder
 
 
ANNONS