Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: PerFogelberg
Ålder: 55 år
Bor: Järfälla, Stockholms län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 1987
Medlem sedan: 2003-12-20
Senast inloggad:

Livet är kort!


Jobbar med att fotografera mycket barn, porträtt och bröllop. Tycker 99% av alla naturbilder är tråkiga. Ett ansikte säger mer än 1000 ord.

Bäst trivs jag när jag får fotografera människor i min studio. Roligast av allt är när man får återkoppling på det jobb man lagt ner på bilderna.

Jag har inte gått någon formell fotoutbildning. Det har blivit att jag vandrat den långa vägen med många experiment och misslyckanden. Delar gärna med mig av mina erfarenheter.

Projekt just nu:
Fotograferar förskolebarn varje dag.

Min bildkritik
Jag kan ibland låta väldigt negativ i mina bildkommentarer. Oftast kritiserar jag bara bilder som jag tycker är bra. Jag skriver ganska kortfattat vad jag gärna hade ändrat på i en annars bra bild.
table.ads{display:none;}

Presentationsbild: Christel Eldrim

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Barn, Bröllop, Mode, Reportage / Situation, Studio, Posering, Svart-vitt, Mörkrum, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Porträtt, Husdjur / Tamdjur

I kameraväskan har jag alltid:
Batterier

 
Nyhetsbilder
Vanligt
0 bilder
Modebilder
Vanligt
0 bilder
Mina naturbildsförsök
Vanligt
2 bilder
Respekt
Vanligt
0 bilder
misc.
Vanligt
5 bilder
Naket
Vanligt
0 bilder
Porträtt
Vanligt
3 bilder
 
 
ANNONS