Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: lahoo
Bor: Lund, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Frilansfotograf
Började fotografera: 2001
Medlem sedan: 2001-10-24
Senast inloggad:

Intresse för bildspråk, form och andra uttrycksmedel har jag haft länge men det är foto som jag fastnat mest för. Läs, se och var nyfiken.

Är du kreativ, inspirerande, idesprudlande och nyfiken som modell eller fotograf - hör av dig. Samma sak om du har studio i Lund som du vill dela eller om vi skall skapa en ihop. Vad det blir för bilder och fotoprojekt får samspelet och intressen utvisa - saker och ting, industri, arkitektur eller landskap, människor, konsertbilder etc.

Mina bilder inom fine-art nude är de som brukar få mest uppmärksamhet och om du som modell har sådan inriktning så kommer du bli nöjd.

Eftersom jag bor i Lund är det praktiskt om du bor nära.

var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-9184375-1']); _gaq.push(['_setDomainName', 'fotosidan.se']); _gaq.push(['_setAllowLinker', true]); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Medlem i grupperna



Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Macro, Reportage / Situation, Studio, Arkitektur, Fine Art Nude, Konsertfoto

Mitt bästa fotominne:
Varje gång jag hör att mina bilder berör någon.

Mitt sämsta fotominne:
När jag glömde ställa om från ISO 3200 när jag kom ut ur en mörk kyrka i Paris och riset som kastades blev till myggsvärmar runt brudparets huvuden.

Min största inspiration:
Nyfikenhet och lekfullhet.

Jag fikar helst:
I gott sällskap med äkta varm choklad och kladdkaka.

I kameraväskan har jag alltid:
Extra batterier, papper och penna, 50mm f/1,8

Drömbilden är:
I mitt huvud.

 
Stad & hus
Vanligt
2 bilder
annat
Vanligt
1 bilder
naket
Vanligt
7 bilder
 
 
ANNONS