Annons
Användarnamn: Brännbäck
Ålder: 55 år
Bor: Luleå, Norrbottens län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1985
Medlem sedan: 2004-01-11
Senast inloggad:

Intresserad amatör som 2003 sålde det gamla Yashica/Contax-systemet och hoppade på digitalspåret med ett Canon EOS D-dito. Senaste investeringen 2012 bestod i ett stycke L-objektiv, vilket "tyvärr" betyder att jag aldrig mer kommer att vilja köpa billigare konsumentgluggar. :-P

Musik, körsång, datateknik, grafisk formgivning, båt & skärgård samt fyrhjulsdrivna bilar är några andra intressen.

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Nattbild, Barn, Arkitektur, Natur

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Ett av dem är när jag en solig, stilla höstdag för ett antal år sedan körde hem en nyinköpt båt från Kalix till Luleå. Färden gick såväl inomskärs som ute till havs; det var väldigt vackert och mycket att fotografera. Jag skulle bara haft min systemkamera med! Nu blev det bara bilder tagna med min lilla, men upplevelsen var härlig ändå.

Mitt sämsta fotominne:
Då jag under en skolresa för många, många år sedan trodde mig ha knäppt en hel rulle bilder i Abisko och Narvik, men filmen inte hakat i kuggarna i kameran ordentligt och därför aldrig dragits fram och exponerats. Jag kan lova att jag blev betydligt mer noggrann med att ladda film efter det. :)

Min största inspiration:
Havet. På andra plats musik.

Jag fikar helst:
Bryggkaffe med en skvätt mellanmjölk, sittandes i båten en vacker sommarkväll.

I kameraväskan har jag alltid:
Flera objektiv och en blixt.

Drömbilden är:
...där ute någonstans och väntar...

 
Egna favoriter
Vanligt
6 bilder
Spaning från Lulsundsberget
Vanligt
4 bilder
 
 
ANNONS