Annons
Användarnamn: dannekarlsson12
Bor: Örebro
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2011
Medlem sedan: 2023-04-06
Senast inloggad:

Hej, jag heter Danne och jag är en amatörfotograf som älskar att ta bilder av detaljer i rätt ljus. Att hitta det perfekta ljuset för en bild är något som fascinerar mig och det är där jag tror att jag skiljer mig från andra fotografer. För mig handlar det inte bara om att fånga en bild utan att fånga den på rätt sätt, med rätt ljus och fokus på detaljerna.

När jag fotograferar detaljer är det som om jag går in i en annan värld. Jag förlorar mig i själva processen att hitta den perfekta bilden. Jag kan stå i timmar för att fånga den perfekta blomman, insekten eller landskapsdetaljen. Det är som om jag är på jakt efter något som ingen annan har sett eller upptäckt.

Min favoritkamera är min Canon EOS 5D Mark IV. Den har en fantastisk skärpa och färgåtergivning som gör att mina bilder ser fantastiska ut, även när jag tar bilder i svåra ljusförhållanden. Det är en kamera som passar för min stil och det jag vill uppnå med mina bilder. Att ha rätt kamera är viktigt för mig för att kunna ta bilder som verkligen speglar min personlighet och stil.

ANNONS